Media

 

Stichting Gradje is een toegewijd goed doel met een hartverwarmende missie: het inspireren van kinderen om te geloven in hun dromen en hen aan te moedigen om groots te denken. Met een focus op het bevorderen van de verbeeldingskracht en het zelfvertrouwen van jonge geesten, creëert Stichting Gradje unieke en betekenisvolle ervaringen voor kinderen overal.

 

Ons werk omvat het organiseren van educatieve programma's, evenementen en activiteiten die de creativiteit stimuleren, leiderschap bevorderen en een positieve invloed hebben op de levens van kinderen. Door middel van inspirerende verhalen, interactieve workshops en ondersteunende initiatieven streven we ernaar om een blijvende impact te maken op de jeugd, hen aan te moedigen om te dromen en te geloven dat ze alles kunnen bereiken met als hoofddoel het bouwen van het eerste wonderlijke huis in de wereld waar alle basisscholen van Nederland naar toe kunnen.

 

Voor media die geïnteresseerd zijn in het delen van inspirerende verhalen over de kracht van dromen en de impact van Stichting Gradje kunt u zeg richten tot info@gradje.com omdat Gradje tevens een knuffel is voor iedereen geeft hij ook een gezamenlijk reactie per mail.
Samen kunnen we het belang van het koesteren van de dromen van de jongere generatie benadrukken en een positieve verandering teweegbrengen in de wereld van kinderen. 

 

Stichting Gradje 

Vinkeveen 

E: info@gradje.com

KVK: Vanaf 4-3-2024